COACHING

Jag lär ut hur man spelar golf!

På enklast möjliga vis, och helt utifrån individuella förutsättningar. Spelet som helhet, och spelets alla delar. Jag tar mig an tourspelare såväl som 36 handikappare.

Min verksamhet är baserad på Göteborgs Golf Klubb i Hovås, men jag gör även aktiviteter på andra håll.

HALVDAGSLEKTION PÅ CA FYRA TIMMAR, 5000kr, främst ute på golfbanan, där vi går igenom hela ditt spel för att effektivisera och förenkla på så många plan som möjligt. Du får en sammanställning med rekommendationer i slutet av dagen. Det går fint att dela upp passet till tre plus en timma, där man sparar sista timmen till en uppföljning vid ett senare datum. 

Vi använder banan i så stor utsträckning som möjligt för att utveckla de olika delarna av spelet, och tar oss runt med golfbil. Tex kanske man väljer ett hål för att träna inspel i motvind, ett annat för olika utslag, och ytterligare några för närspel. Det är också precis så här jag jobbar med spelarna i landslagen.

ENTIMMESLEKTION: Det finns också möjlighet att ta en enklare lektion på bara en timma, kanske för att få hjälp inom ett specifikt område. Vi genomför lektionen på t ex Göteborgs Golf Klubb.

NÄRSPELSWORKSHOP: Formatet är två timmar med teori och praktik kring närspel i gruppformat om fyra-fem personer. Något som kan bli extra spännande nu i år med den nya, tuffa närspelsgreenen som är i bruk på GGK. 

FÖRETAGSAKTIVITETER: Alla aktiviteter för företag skräddarsys och jag  är öppen för olika önskemål. Kan tex vara löpande spelutveckling, gruppaktiviteter, förberedelse inför en resa med linksgolf eller annat tema.

JAG HÅLLER ÄVEN FÖREDRAG, både i golfsammanhang och för företag.

BOKA gör du genom att kontakta Niclas Fasth direkt via niclas@niclasfasth.se eller tfn 0722499185.